Hotel Metropol Palace

 

Podignut je u periodu od 1954. do 1958. godine i predstavlja nepokretno kulturno dobro kao spomenik kulture.

Hotel je lociran blizu centra Beograda (naselje Palilula) sa pogledom na Tašmajdanski park, blizu Pravnog fakulteta, crkve Sv. Marka, Vukovog spomenika i trga Slavije. Reputaciji hotela su doprineli gosti iz raznolikog sveta znamenitih ličnosti, od vrhunskih umetnika i filmskih zvezda, do državnika i revolucionara. U beogradskom Metropolu odsedali su Luj Armstrong, Elizabet Tejlor, car Hajle Selasije, Če Gevara i mnogi drugi. 

<<izvor:Wikipedia>>

www.metropolpalace.com


Rotary klub „Beograd Skadarlija“

 

Rotary klub „Beograd Skadarlija“, zajedno sa drugim klubovima i članovima "Rotary International" društva, organizovaće prikupljanje sredstava izdvojenih iz prihoda od prodatih ulaznica za planirane humanitarne akcije.

www.rotary.org/en

Belgrade VIP

 

Naš cilj je da promovišemo Srbiju kao zemlju izvanrednog uživanja, sjajne hrane i lepih, prijateljski nastrojenih ljudi. Do sada organizovali smo preko hiljadu događaja našim zadovoljnim klijentima. Naša misija je da pružimo pun VIP tretman klijentima kako stranim tako i domaćim klijentima.

www.belgradevip.rs

Aristeia consulting group

 

„Biti odličan, bez kompromisa“ je naš slogan!

„Aristeia“ predstavlja grupu profesionalaca koji nastoje da svojim radom i svojom energijom postignu vrhunske rezultate u oblasti pružanja usluga i menadžmenta.

www.aristeia.rs

Plesni studio Beodance

 

Plesni klub Beo Dance osnovan 1990. godine, danas je najuspešniji klub u zemlji i lider u sportskom plesu.

Osim sportskom i takmičarskom plesu, veliku pažnju poklanjamo i školi plesa za sve uzraste.Trudimo se da, uz profesionalan tim igrača i instruktora, velikom i raznovrsnom ponudom kurseva, omogućimo budućim članovima da zadovolje svoje potrebe, a sve to na jednom mestu – u samom centru grada. O kvalitetu naše škole dovoljno govori činjenica da postojimo čak 25 godina, kao i zvaničan podatak o 75 osvojenih titula državnih prvaka u svim disciplinama i kategorijama.

Beo Dance je i organizator velikog broja plesnih manifestacija domaćeg i međunarodnog karaktera. Pored kvalifikacionih i rejting turnira, državnih prvenstava, Beo Dance je organizator i najvećeg internacionalnog takmičenja na ovim prostorima, „WDSF International Beo Dance OPEN – TROFEJ BEOGRADA“, koji se svakog septembra održava u Beogradu.

www.beodance.co.rs

Russki poslovni klub

 

Novi načini povezivanja firmi su imperativ uspešnog poslovanja. Upravo zato, koncept saradnje Ruskog poslovnog kluba u Beogradu bazira se na programima na mikro nivou, direktnom marketingu i odnosima firma – firma.

Raspolažemo bogatom bazom podataka od 300.000 ruskih firmi u Ruskoj Federaciji po regionima: investicionih, trgovinskih i hotelskih lanaca, naftnih i gasnih kompanija, banaka, trgovinskih, proizvodnih, uslužnih i drugih firmi i kontinuirano radimo i na ažuriranju baze podataka ruskih građana vlasnika nekretnina na području Zapadnog Balkana.

www.ruskiposlovniklub.rs

PROSOUND

 

Posebnu pažnju usmeravamo na razumevanje potreba klijenata. Svojim dugogodišnjim iskustvom u tehničkoj realizaciji skupova i poznavanjem tehničkih aspekata najrazličitijih prostora za održavanje kongresa, konferencija, seminara, promocija i ostalih događaja, spremni smo da Vam pružimo i konsultacije vezane za organizaciju i tehničku realizaciju Vaših događaja, bez obzira na veličinu i zahtevnost.

www.prosound.rs

Nest advertising

 

Nudimo širok spektar usluga za vaše potrebe: dizajn, 3d modeling, digital.

www.nest.rs